VIDEO: RUŠI SE KLUB – Novi je ljetni hit grupe Colonia

Pjesma “Ruši se klub” grupe Colonia još je jedan ljetni hit spreman zavladati plesnim podijima. Euforija koja je zahvatila publiku nakon otvaranja klubova i koncertnih prostora donijela je i Coloniji pun koncertni raspored, što je poslužilo kao inspiracija Borisu Đurđeviću za tekst i glazbu nove pjesme. 

“Ovo je jedna ljubavna pjesma o ženi koja sama sebe stavlja na prvo mjesto, izlazi u klub, uživa u plesu i svemu što jedna takva ljetna večer može donijeti”, objasnio je Boris.

Publika željna pravog dance hita, na kakav su uostalom i navikli kad je Colonia u pitanju, nije krila oduševljenje koje su izrazili u brojnim komentarima na društvenim mrežama.

“Evo nakon malo dužeg čekanja svi se veselimo novom singlu. Pjesma je prava ljetna, ritam vuče na ples i u tom ritmu trenutačno živim. Ljeto nam je puno nastupa po cijelog regiji, a u međuvremenu sam cijelo vrijeme negdje ‘u điru’ i baš sam Borisu rekla kako tekst ove pjesme upravo živim što znači da me sluša kad pričam”, dodala je Ivana Lovrić.

Pjesmu “Ruši se klub”, ali i ostale hitove grupe Colonia publika će moći čuti uživo diljem Hrvatske u kojoj nastupaju tijekom kolovoza.