OGLASIO SE TOMASOVIĆ: Najavljujem tužbu protiv svih medija koji me neosnovano blate

Nakon što su mediji objavili na koji je način poznati splitski kirurg, HDZ-ovac Hrvoje Tomasović, komentirao smrt novinara Vladimira Matijanića, oglasio se Tomasović.

On je u novoj objavi na Facebooku najavio tužbu protiv medija:

“S obzirom na najnoviji linč na moje osobno i profesionalno dostojanstvo, a u kojem se širi histerija protiv mene i moje se riječi vade iz konteksta, bez da se ispravno pročitalo i razumjelo što sam napisao i iza čega stojim, navodim sljedeće. Najavljujem tužbu protiv svih medija koji me neosnovano blate i dovode u pitanje moj integritet te ću tu pravnu bitku sigurno dobiti.

I samo kratko pitanje na kraju: Postoji li ijedan pacijent kojemu sam ikada odbio pružiti adekvatnu stručnu i zdravstvenu pomoć? Ne, ne postoji.

Moja je savjest čista, a to ću i dokazati u pravnom postupku.

Dr. med. Hrvoje Tomasović”

A evo što je ranije objavio Tomasović. U prvoj objavi:

“Nije baš da je bio sklon meni i mojim stavovima, ali uvijek mi je žao kada netko iznenada ode. Neosporno je da je bio vrhunski novinar vrlo opakog pera, ali bio je top profesionalac i treba mu odati počast premda bio na suprotnoj strani. Iskreno mi je žao zbog iznenadne smrti i ovim izražavam sućut njegovoj obitelji!”

A potom je u komentaru napisao:

“I još nešto! Ja nisam oni i ne likujem nad mrtvim neprijateljem. Ovo cipelarenje mrtvaca mi je odvratno. Što ga nije netko od velikih desničara kada su ga tako mrzili uhvatio za uši i prebio? Naravno da nisu, ali sada svi nešto likuju i otvaraju šampanjac. Čemu? Mrtvacu koji je umro na dosta blesav način!

Da je bio neki drugi novinara koji je dobar sa mnom sigurno bi me nazvao i ja bi sve napravio da mu pomognem i to pod odmah! On očito nije bio dobar ni s ovim njegovim jugo doktorima pa nije imao niti koga zvati osim hitne. Pa mene su samo ovo ljeto zvali najmanje jedno 5 puta zbog sličnih stvari.

Možeš smatrati da je na kraju umro zbog svojih kvazi poštenih stavova kako mu ne trebaju protekcije i onda nema koga zvati za pomoć. Prijateljstva i postoje da se pomogne jedan drugome, ali on očito nije imao prijatelja niti među svojima! A ja kao desničar svakome pomognem odmah kad me nazove!”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!