MJERE POPUŠTANJA: Ugostiteljski objekti mogu raditi do 23 sata
Ugostiteljski objekti više nemaju ograničenje radnog vremena od 6 do 23 sata.
Proizlazi to iz novih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u kojima su ipak i dalje sadržana epidemiološka pravila.
To je razmak od metar i pol, dezinfekcije ruku i stolova.
Nema i dalje zadržavanja na šanku, osim prilikom naručivanja.
Moglo bi Vas zanimati:
SEVERINA OBJAVILA: Ravnatelj bolnice koja je pustila počinitelja zločina u školi je vještak koji je ...23 prosinca, 2024
TAJNA MEHANIČARSKE RADIONICE: Policija u Zagrebu pronašla kokain, marihuanu, hašiš i skladište oružj...23 prosinca, 2024
CURE DETALJI: Istražitelji doznali da čovjek koji je vozio Bartulicu planira napad na Plenkovića23 prosinca, 2024
SKUPI BLAGDANSKI STOL: Potrošačka košarica teška 540 eura - gotovo 30 posto više nego lani23 prosinca, 2024