GRADONAČELNIK KAŽE: Bandić ima ambiciju postati premijer!

milan bandić, a

Nikome ništa ne uvjetujemo, rekao je Milan Bandić govoreći o svom ultimatumu Vladi da osigura besplatne udžbenike za sve.

Izvor: Media servis/Redakcija

Ja sam to u Gradu Zagrebu riješio u roku pet minuta unatoč 16 puta manjem proračunu, rekao je Bandić koji je siguran da će se to riješiti i na državnoj razini.

Ministrici Divjak i premijeru Plenkoviću je poručio da “završe trakavicu s udžbenicima, skinu je s dnevnog reda i da djeci kupe knjige”, a onda još dodao na račun ministrice Divjak, rekavši kako “lekcije drži ministrica koja u dvije godine nije napravila nijednu školu, a u Zagrebu smo napravili deset škola i deset vrtića”.

Nije mazio niti HNS. “Stranka koja ima četiri mjesta u Saboru ima ministricu koja eksperimentira s djecom. To je opasno”, kazao je Bandić.

Najavio je drugi ultimatum, odnosno, amandman.

“Bit će oko demografije i demografskih mjera. To je drugi amandman na kojem ćemo inzistirati. Nabildali smo se, ima nas, bit će nas još i nama ništa ne treba. Nikakvo ministarsko mjesto, nikakva fotelja.

Javljaju se neki da neće sa mnom u koaliciju. Pa oni su u koaliciji jer 11 ljudi iz kluba Stranke rada i solidarnosti diže ruku da bi oni sjedili u foteljama, pa su se pobojali da je Bandić došao u Vladu da malo razdrma tu boćatu vodu. Bandić nema tih ambicija, ne želi postati ministar, Bandić ima ambiciju postati premijer”, rekao je Bandić.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!