RIJEKA IDE U PLAY-OFF: U 120 minuta na potopljenom terenu 2:0 protiv Kolosa

Rijeka je na Rujevici protiv ukrajinskog Kolosa igrala za play-off Europa lige. Pobjednika čeka danski Kopenhagen koji je pobijedio Piast.

Velika prilika za Rijeku u 15. minuti. Murić je odlično izveo korner, izravno tukao prema golu, ali golman Volimets je sjajno reagirao.

Gosti su u ravnopravnom nadmudrivanju u prvom poluvremenu imali najbolju priliku nakon prekida u 42. minuti. S lijeva je lopta ubačena na drugu vratnicu, lopta je došla do Novaka, ali je tukao preko gola.

U 70. minuti sjajna prilika. Andrijašević je dao za Lončara koji snažno tuče sa 16 metara zamalo preko gola. Tri minute kasnije opet velika prilika za Rijeku. Obrana Kolosa je zaboravila na Kulenovića, koji je tek ušao u igru, on s par metara puca preko gola.

I onda u 90. minuti najveća prilika na utakmici i sreća za Rijeku. Posve sam na koji metar ostaje Seleznov, svi su vidjeli loptu u mreži, ali on ju diže preko gola.

Escoval je ušao s klupe i zabio vrlo važan zgoditak

Igraju se produžeci. Pada jaka kiša, teren je na rubu regularnosti. I onda u 103. minuti Escoval, koji je tek ušao u igru, zabija za 1:0. Nakon kornera Andrijašević mu je spustio glavom, a Escoval je zakucao pod prečku.

I onda u 115. minuti zabija Andrijašević, nakon što je Kulenović pucao, lopta stala u vodi i nije ušla u gol, pa ju je Andrijašević ugurao.

RIJEKA: Nevistić – Capan, Velkovski, Smolčić – Tomečak, Čerin, Pavičić, Štefulj – Murić, Lončar, Andrijašević

KOLOS: Volimets – Kravčenko, Havriš, Petrov, Novak, Jermec – Smirnij, Bogdanov, Zadoja, Antjuh – Lisenko