VIDEO: ŠKORO ZAPRIJETIO – Mogu mahati prstima, a kad dođemo na vlast dobit će po tim prstima!

“Srednji prst je upućen svima, ne samo Miroslavu Škori. To je srednji prst koji je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima u Hrvatskoj, kardinalu koji je bivšu predsjednicu podržavao na izborima. To je jedna sramota za hrvatsku javnost”, bio je oštar Miroslav Škoro govoreći o srednjem prstu koji mu je pokazala i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Podsjetimo kako je Grabar-Kitarović učinila to zbog njegove izjave da se silovana trudna žena u slučaju pobačaja mora konzultirati sa svojom obitelji.

Međutim, Telegram podsjeća na još nešto što je promaklo javnosti u njegovom govoru u Slavonskom Brodu, kada je Škoro izrekao prijetnju:

“Nemojte nikada zaboraviti da se u Hrvatskoj ovaj napaćeni narod trudi, radi, čini sve što može i zaradi 350 milijardi kuna tzv. BDP-a, a od toga nesposobna država i oni koji je vode potroše gotovo 175 milijardi kuna.

Toga se oni boje. Oni se boje da će na vlast doći neovisni i pošteni ljudi koji će spriječiti da se ti novci rasipaju kao što su se rasipali do sada. Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima”, rekao je Škoro, a snimku možete pogledati OVDJE.