DR. SRIĆA PORUČIO ŠKORI: Nakon bolesnih ideja oko silovanih žena još i prijeti represijom

Dr. Saša Srića, glavni koordinator SDP-a za zdravstvo i pulmolog, reagirao je na izjave i prijetnje Miroslava Škore, čelnika Demokratskog pokreta.

Nakon što je Škoro izjavio kako bi se silovane žene o pobačaju trebale savjetovati s obitelji, a potom “zaradio” srednji prst od mnogih žena, pa i bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, u Slavonskom Brodu je izrekao i prijetnju: “Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima”.

Na Facebooku pak Srića piše:

Evo ga opet – zadiranje u tuđa prava i povratak u mračno doba. Čovjek koji u karijeri nema ni sekundu rada na zaštiti prava žena, donosio bi odluke umjesto njih.

Poruka ženama da ne mogu same o sebi odlučivati, a svima koji se usude razmišljati, prijetnja da će biti kažnjeni.

Mogućnost da jedan političar izjavi ovako nešto u 21. stoljeću je krajnje zabrinjavajuća. Ovo je dokaz da će neki učiniti sve kako bi dobili priliku da provedu svoje mračne naume.

Nevjerojatno je da su neki u stanju prijeći svaku moralnu granicu kako bi se domogli saborske fotelje.

Ideja da se silovanim ženama zabrani pobačaj je naprosto bolesna, diktatorska i nema nikakve veze s zdravim razumom.

Prijeti represijom, a još nije ni došao na vlast. Miroslave, 05.07. će tvoja politička tambura odsvirati, nećeš vratiti Hrvatsku u četrdesete!

PISALI SMO:

VIDEO: ŠKORO ZAPRIJETIO – Mogu mahati prstima, a kad dođemo na vlast dobit će po tim prstima! – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dr.sasasrica/photos/a.100284028285510/151404226506823/?type=3&theater” bottom=”30″]

 

Komentiraj