DINAMO PROTIV ŠAHTARA: Naša agresivnost i želja će presuditi – kaže Bjelica

Dinamo u 21 sat na punom Maksimiru igra protiv ukrajinskog Šahtara u četvrtom kolu Lige prvaka. Prije tri tjedna u Harkivu završilo je 2:2, ali Dinamo je odigrao odličnu utakmicu, malo sreće je nedostajalo za pobjedu.

Nenad Bjelica stoga smatra kako momčad večeras može otići korak dalje i dodatno se približiti proljeću u Europi.

„Vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju kao protiv Atalante ili kao onu u Harkivu. Vjerujem da ćemo biti bolji od Šahtara, spremni smo za to, mentalno i fizički smo svježi. Dečki su vrlo motivirani s jedne strane, a s druge opušteni jer žele uživati u utakmici, i naravno, pobijediti“, tvrdi Bjelica.

Dinamov strateg ipak odbacuje ulogu favorita u ovom susretu, no ne sumnja u pozitivan rezultat.

„Mislim da se sastaju dvije ravnopravne momčadi i da nema favorita. Šanse su „50:50“, Šahtar ima više iskustva u ovakvim utakmicama, ali s druge strane, mislim da će naša agresivnost i velika želja da pred našom publikom pobijedimo renomiranog protivnika prevagnuti“, smatra Bjelica.

Glavna uzdanica Modrih Dani Olmo je, kao i cijela momčad, svjestan važnosti ovoga susreta.

„Atmosfera je super kao i uvijek, dolazimo u utakmicu s tri pobjede zaredom, imamo dobru motivaciju za dalje. Mislim da je ovo utakmica za povijest, svaki igrač sanja da će jednom igrati takvu. Mi sutra imamo tu priliku i sigurno ćemo dati sve od sebe“, izjavio je Olmo.

U 21 sat igra se i drugi susret u skupini C, Atalanta Marija Pašalića će u Bergamu ugostiti Manchester City. Građani su trenutno prvi na ljestvici s 9 bodova, Dinamo i Šahtar su na četiri ali hrvatski prvak je drugi zbog bolje gol razlike, Atalanta je na dnu bez osvojenog boda.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!