ZVIJEZDA KOJA SJAJI: Tony Cetinski u “igri” za još tri prestižne nagrade

Tony Cetinski, koji je prije nekoliko dana dobio jednu od najuvaženijih nagrada, onu za najboljeg pjevača godine ‘Oliver Dragojević’, ima pregršt razloga za zadovoljstvo.

Jedinstveni Tony, našao se u finalu izbora, još tri prestižne nagrade.

Prvo izdanje regionalne nagrade Music awards ceremony, održati će se 29.01. u beogradskoj Stark Areni, a Tony je u finalnom izboru, sa svojim apsolutnim prošlogodišnjim hitom ‘General bez činova’. Glasati možete još uvijek online, na musicawardsceremony.com, ili putem SMS poruke.

Medijska nagrada Zlatni studio, i ove godine dodjeljuje se u brojnim kategorijama, a jedna od najvažnijih svakako je ona za pjevača godine. Upravo u toj, našao se i sam Tony, a svoj glas možete dati OVDJE, ili putem kupona u tiskanom izdanju Studija.

Kraj mjeseca, donosi izbor za još jednu posebnu nagradu. 30.01. u Muzeju Mimara saznat ćemo, koja je pjesma godine, u izboru Narodnog radija. Tony Cetinski u Danu najbolje domaće glazbe, nominiran je sa dva prošlogidišnja hita ‘General bez činova’ i ‘Kao u snu’. Obje pjesme dolaze sa njegovog aktualnog, najprodavanijeg albuma ‘Kao u snu’, koji je dostupan i u ekskluzivnom, limitiranom vinyl izdanju. Za Tonyjeve pjesme, glasati možete na LINKU.

Nova godina za Tonyja Cetinskog, zaista je počela kao u snu. Kada se na sve navedeno, nadodaju brojni predstojeći nastupi u najatraktivnijim koncertnim prostorima, slobodno već sada možemo reći kako će 2019., biti u znaku Tonyja Cetinskog.

 

Komentiraj