ŽUPAN ŽINIĆ: Ovo je medijski linč, spreman sam odstupiti i ne kandidirati se više

“Ni u jednu nekretninu nisam ušao nelegalno, protuzakonito. Za svaku sam dobio potvrdu, odnosno dokument, da sam legalno u svim tim nekretninama”, rekao je danas novinarima sisačko-moslavački župab Ivo Žinić.

“Ni za jednu nekretninu nisam se oglušio o bilo kakvom plaćanju, kao što mi se stavlja na teret. Ovaj medijski linč koji se provodi prema meni i mojoj obitelji, s raznim konstrukcijama, neistinama, i pokušajima dezintegracije mene kao osobe smatram da nije korektan, jer ovog trena spreman sam odstupiti, podnijeti ostavku na mjesto predsjednika županijskog odbora i ne kandidirati se sa župana u narednom mandatu, utvrde li se bilo kakve nepravilnosti”, rekao je Žinić.

Kaže da nije učinio ništa protuzakonito. “Da je tome tako, reći ću da je i u obnovi kuća vidjelo se da je sve što je protiv mene potpuno iskonstruirano”, rekao je Žinić.

Ponovio je da nije točno da posjeduje četiri nekretnine, a niječno je odgovorio na pitanje je li nakon nasljedstva trećine kuće trebao iseliti iz kuće u državnom vlasništvu.

Komentiraj