ŽUPAN KOLAR: Ono što je Tušeku normalno, meni to normalno nije

“Situacija u Krapinsko-zagorskoj županiji situacija je sasvim drugačija nego u cijeloj Hrvatskoj. Ovdje je SDP daleko najjača stranka”, rekao je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar komentirajući aferu u kojoj se našao zastupnik HDZ-a Žarko Tušek.

“Lista koju sam ja nosio je dobila natpolovičnu većinu i HDZ ovdje jednostavno nema snage da bi se suprotstavio SDP-u i s jedne strane je razumljivo da traži slamku spasa da bi bilo relevantan faktor u županiji”, kazao je Kolar za N1.

Komentirao je i optužbe o političkom kadroviranju u Krapinsko-zagorskoj županiji.

“Možda bi gospodin Tušek htio da je to tako, ali to nije tako. Od desetak pročelnika i pročelnica u KZŽ samo je jedna pročelnica članica SDP-a, toliko o političkom kadroviranju u Krapinsko-zagorskoj županiji. Da mi imamo rezultat i da nam to naši građani priznaju, govore rezultati na izborima”, ističe.

Upitan što on misli o cijelom slučaju, odgovara: “Ono što je gospodinu Tušeku normalno i ljudima s kojima on surađuje, meni to nije normalno. Gospodin Tušek nije moj problem, on je problem gospodina Plenkovića i HDZ-a”.

Komentiraj