ZRAČNA LUKA ZAGREB: 365 dana incidenata i kašnjenja letova!

Podijelite članak

zračna luka, zagreb

28. ožujka 2017. poletjeli su prvi zrakoplovi s novog terminala Zračne luke Zagreb. Iz Uprave se hvale dobrim rezultatima no, očekivano, ne i nizom skandala.

Zanimljivo je i kako je nedavno u organizaciji Zračne luke, kojom upravljaju Francuzi, održana “Press akademija”. Na njoj su novinari podučavani o izazovima izvještavanja iz Zračne luke. Uz podučavanje ide, tvrde naši izvori, i besplatan put u Pariz na nekoliko dana. Zanimljivo je kako se iz Uprave nisu pohvalili i zadnjom tehnološkom inovacijom. Naime, nedavno je zbog snijega zgrada stara čak 365 dana “procurila”, a sve je sanirano bušenjem rupe iz koje se voda slijevala u kante.

365 dana je prošlo od poletanja aviona s novog terminala Zračne luke Zagreb kojom će još 29 godina upravljati MZLZ (francuski koncesionar).

Priopćenjem se, među ostalim, hvale dobrim rezultatima – ‘U prva tri mjeseca ove godine 12 posto je više putnika nego u istom periodu lani’. Hvale se i dolaskom novih avio-kompanija, kao i najavom zaposlenja novih djelatnika.

No, ni jednom rječju se nisu osvrnuli niti na jedan od brojnih incidenata koji su zapravo obilježili prvu godinu novog terminala Zračne luke Zagreb. O čemu je riječ, piše na portalu Z1 televizije.

 

Komentiraj