ZORAN ŠPRAJC OTKRIVA: Evo zašto mi ovih dana nedostaje moje radno mjesto

Podijelite članak

Zoran Šprajc, popularni novinar i urednik vrlo gledane emisije RTL Direkt, koji je zbog zdravstvenih teškoća neko vrijeme primoran biti izvan studija, otkrio je zašto mu nedostaje radno  mjesto.

Šprajc na Facebooku piše:

“Ako mi zbog ičega ovih dana i tjedana nedostaje moje radno mjesto onda je to zbog nemogućnosti da potpuno pristrano, neobjektivno i neprofesionalno nastavim promicati i zagovarati lik i djelo Želim biti Milan Bandić predsjednik RH , jedinog ozbiljnog predsjedničkog kandidata spram kojeg se svi ostali čine kao pokvareni mehanički pajaci.

Svojedobno mi je rekao da će mu biti pobjeda ako uopće skupi 10 tisuća potpisa za kandidaturu.

Dakle, on je već pobijedio.

(A s aferom “kućice”, čini mi se, počeo i završnu demontažu vladavine zagrebačkog gradonačelnika). Ali nije bitan on i njegova pobjeda. 10 posto glasova bi već bila džinovska pobjeda, ne za njega nego za Hrvatsku, pa onda sad idemo i po tu pobjedu. Ali ništa ne brinite vi kojima ništa nije jasno, u drugom krugu će vam i dalje na izbor ostati dvoje pajaca.

( Na fotografiji dolje ravno ispod: Milan Bandić prije nego što su mu uzeli pa vratili ime Milan Bandić, u krucijalnom trenutku njegove političke karijere kada stoički, bez graška znoja na čelu i ikakvog titraja u uglovima usana, uživo daje antologijski intervju medvjediću Andriji )”.

zoran šprajc, faksimil

Komentiraj