ZORAN MAMIĆ: Želimo u Splitu uzeti tri boda Hajduku i zadržati prednost pred Rijekom

zoran mamić

Preda nama je drugi čin susreta Hajduka i Dinama. Na Poljudu, ovoga puta u prvenstvu, sastaju dva naša najtrofejnija nogometna kluba.

Nakon slavlja u prvoj utakmici Kupa na Poljudu Modri se u samo par dana vraćaju u Split sa željom da ponovno uzmu puni plijen.

Trener Dinama Zoran Mamić i dalje tvrdi da mu je ova utakmica važnija od one u Kupu. “Želimo zadržat razliku nad Rijekom, prikazati dobru igru, ponoviti srijedu i uzeti tri boda”, rekao je trener Modrih, a prenosi Media servis.

Dinamo je oslabljen jer se ozlijedio Marko Pjaca, a zbog nediscipline iz momčadi je odstranjen Junior Fernandes.

“Sigurno mu nije bilo drago zbog svega što se dogodilo, ali vrlo brzo je shvatio što je napravio i jučer se odmah “posuo pepelom” i ispričao. On je igrač koji radi razliku ali on ima specifičan mentalitet s kojim se borimo, ali nekada se jednostavno dođe do zida i mora se reagirati na ovakav način”, objasnio je Mamić.

Kako u Maksimiru tako i na Poljudu žele do punog plijena. U Hajduku se nadaju da će sutrašnji derbi biti puno drugačiji te da će shodno tome i rezultat na kraju biti u korist Bijelih.

“Nadam se da ćemo od prve minute imati pravu reakciju kako bi za sve nas utakmica bila kvalitetnija i bolja. Nadam se da ćemo skinuti taj ogrtač straha i odgovornosti i da ćemo ući u igru slobodnije te da će nestati te sputanosti. Jedino na taj način možemo se suprotstaviti – jer strah nas sputava”, poručio je Burić.

Osvrnuo se trener i na ostavku sportskog direktora Gorana Vučevića.”To je jako kvalitetan stručnjak, čovjek koji je u godinama u nogometu i radi svoj posao kvalitetno i dobro. Način na koji se prema njemu odnose – to je sve samo nije fer”, rekao je Burić.