ZNA SE TKO JE UKRAO TRAMVAJ: Uhićen mladić koji se sam provozao četiri stanice

Uhićen je mladić koji je iz spremišta na zagrebačkoj Ljubljanici u četvrtak navečer ukrao ZET-ov tramvaj i provozao ga po Trešnjevci. Tramvaj su iz ZET-a našli kod Tratinske ulice.

Navodno je riječ o učeniku srednje škole, a očekuje se priopćenje policije.

Kradljivac tramvaja je vožnju i sam snimio te tako policiji dao najbolji mogući trag.

O događaju je bio izvijestio ZET:

“Sinoć nešto prije 23 sata, nepoznati počinitelj na trešnjevačkoj remizi otuđio je niskopodni tramvaj koji je bio pripremljen za izlaz u promet te ga odvezao u smjeru istoka do Tratinske ulice, gdje je napustio vozilo i otišao u nepoznatom smjeru.

Centar za nadzor i upravljanje prometom ZET-a je sukladno predviđenom protokolu, odmah po saznanju na teren uputio kontrolu prometa te je pozvana i policija koja je u Tratinskoj 65 zatekla napušteno vozilo. U tramvaju tijekom tog događaja nije bilo putnika, a u incidentu nitko nije ozlijeđen niti je oštećeno vozilo. U tijeku je postupanje policije koja je izuzela i snimku videonadzora iz vozila kako bi se pronašao počinitelj”, kažu iz ZET-a.

ZET je promptno pokrenuo internu istragu kako bi se utvrdilo što se dogodilo i tko je odgovoran za ovaj propust, kako se on više ne bi ponovio”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!