ZLOČIN U VELOJ LUCI: Sin (34) ubio majku, trčao krvav mjestom i napadao ljude

U obiteljskoj kući na Korčuli u petak ujutro pronađena je ubijena žena. Osumnjičeni je priveden, priopćili su iz policije, a potom se u mjestu doznalo da je A. Š. (34) ubio svoju majku.

“U petak ujutro oko 9:15 sati u obiteljskoj kući u Veloj Luci pronađeno je tijelo ženske osobe na kojem se nalaze ozljede koje upućuju na nasilnu smrt”, priopćeno je u petak iz PU dubrovačko-neretvanske.

Iz pouzdanih izvora Dubrovački doznaje kako je ubojstvo počinila osoba koja navodno sklona alkoholu i natrkoticima te da je riječ o 34-godišnjem Velolučaninu a da je žrtva njegova majka, sredovječna državljanka Brazila, inače već odavno nastanjena u Veloj Luci.

Ubojica se nakon počinjenog zločina kretao po mjestu, gdje se čak fizički sukobio s mještanima, a jedan od njih je i vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta.

Ubojica je bio sav u krvi, napao ga je s leđa kako nam je ispričala supruga vlasnika ugositeljskog objekta.

“Čuli smo da je napao jednog našeg sumještanina, a onda je pedesetak metara od mjesta gdje taj sumještanin živi napao i moga muža i to s leđa. Moj se muž hrvao s njim, a onda je mladić pobjegao, a muž za njim. Uskoro je napao još jednog čovjeka kojeg znamo, muž je potrčao u pomoć tom čovojeku, a mladić je pobjegao.

Kasnije ga je pokupila policija, sve se dogodilo u pet minuta i 50 metara. U trenutku napada, mladić je bio pun krvi, vjerojatno se napad dogodio nakon ubojstva.

Mog je muža napao bez ikakvog razloga, s leđa, šakama, a on ima operiranu vratnu kralježnicu. Doživio je šok, istraumatiziran je ali i ozlijeđen“, ispričala je supruga napadnutog za Dubrovački.

Posljednjih dvadesetak dana A. Š.  je bio u posebno lošem fizičkom i psihičkom stanju, majka ga je nekolilko puta prijavljivala policiji, a to su potvrdili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

“Imali smo asistencije vezane za osobu koju navodite, ali ne u kontekstu nasilnog ponašanja. Asistencije su bile vezano za njegovo loše zdrastveno stanje”, potvrdIla je Andrijana Biskup, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske.

Otac A. Š. je pomorac i za vrijeme tragičnog događaja bio je na brodu.