ŽIVI ZID O BIRAČKOM TIJELU: Hrvati biraju po odijelu, boji kravate i naputku lokalnog svećenika

ivan vilibor sinčić

Na svojim Facebook stranicama političari su i te kako aktivni. Tako su se priopćenjem i svojim promišljanjem o biračkom tijelu Hrvatske javili iz Živog zida.

I nisu baš bili blagi, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će njihova razmišljanja odjeknuti među hrvatskim građanima, ali i među drugim strankama. Na FB profilu stoji:

„Na sam spomen Boga, branitelja, obitelji i neizmjerne ljubavi prema domovini, zatitra srce prosječnog Hrvata. Možete biti najgluplja i najkorumpiranija osoba na svijetu, član dokazano zločinačke organizacije, ali ako uporno ponavljate kako ste veliki vjernik, kako volite Hrvatsku i kako treba zaštititi dostojanstvo naših branitelja, sve vam je oprošteno.

Hrvati biraju ljude prema visini, boji kravate, kroju odijela, plućnoj obdarenosti, godinama, prema naputku lokalnog svećenika itd. Hrvati ne biraju za. Oni biraju protiv, oni biraju manje zlo ili uopće ne biraju. Čak i oni koji shvate poruku dobre opcije, ne odabiru istu jer pravi Hrvat unaprijed zna da je glas za dobru opciju bačen glas i da je bolje dati glas jednom lopovu kako onaj drugi lopov ne bi pobijedio. Hrvat ne želi čuti istinu, jer istina boli i s istinom se treba suočiti.“ (m. p.)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!