ŽIVI ZID: Nije Petrov taj koji postavlja uvjete, on je samo poštar – odlučuju Europarlamentarci

Živi zid

“Nisam sigurna da je ljudima jasno sto to znaci kada se pojavi jedan mladic i na predsjednickim izborima dobije od gradana RH 300 000 glasova?
Dali ste svi vi svjesni sto se u tom trenutku dogodilo? Niste? Ja cu vam reci”, piše na službenoj stranici Živog zida, unutar kojeg je posljednjih dana bilo puno bure.

Ne zna se tko je autor teksta, ali ga je zanimljivo pročitati. Donosimo ga zato u cijelosti.

“U jednoj maloj drzavi upalio se crveni alarm.
Znamo koja institucija ga je aktivirala.
I ne samo kod nas.
Upalio se i u Briselu.
I dok cujem da sebi netko pripisuje kako je upravo on zasluzan za taj veliki uspjeh onda kazem,” to je laz”.
Gos.Ivan Vilibor Sinčić stao je na javni podij suceljavanja i svojim velikim znanjem, neustrasivom hrabroscu i mirnocom uperio prst na svoje protivnicke kandidate i prozvao sve koji su odgovorni za ovo stanje u drzavi.
On je jedini zasluzan za tih 300 000 glasova.
Naravno, institucije su krenule u postupak djelovanja, suzbijanju moguceg revolta, unistenju pokreta i pojedinca. Sve lijepo u rukavicama.
Stvoren je Most, da posluzi doslovno svojem nazivu i bude” most” u preuzimanju protestnih glasova izmedu dvije dvostranacke diktaturske struje i jednog novog pokreta.
Institucije ne biraju sredstva i koriste svu svoju moc da stvore nemir, razdor, ruse povjerenje, kako izvana,tako i unutar jedne nove, njima prijetece stranke.
Nazalost, mnogi su podlegli i ne vide dubinu cijele te pozadine.
Zar mislite da je sve slucajnost sto se dogada na politickoj sceni? Ne.
Sve je u detalje dobro inscenirano.ivan vilibor sinčić, živi zid
Nije Petrov taj koji postavlja uvjete ,on je samo postar.
EU je parlament u kojem se “skoluju” parlamentarci i zatim salju u svoje maticne drzave, sa zadatkom sprovodenja, tamo donesenog zakonskog rezima.
Plenkovic, Maletic, Stier, Picula, Petir.
Jesu vam se upalile ” lampice”?
Kada se gos.Ivan Pernar suprostavio sustavu i skocio preko ograde( barikade), crna cizma ga nije prestala gaziti. Kada je prije pet godina govorio o HNB kao mjenjacnici, suprostavio bankarskom lobiju, rekli su da je lud.
Kada su krenule prve delozacije, te nesretne obitelji zvale su tog “ludog” Pernara da ih obrani i on je uvijek dosao. Govorio je, upozoravao, osvjestavao ljude da moramo uci u Sabor i tamo se izborit za ukidanje ovrha nad jedinim domom.
Dali ste culi iz EU parlamenta gos.Plenkovica, kao HR parlamentarnog zastupnika, da se tamo zalagao za ukidanje tog ovrsnog zakona?
Gle cuda. U predizbornoj kampanji se sjetio.
Kao i Kolinda.
Zatomite svoj ego nagon, sada smo im potrebni vise nego ikad, pruzimo ruku podrske Zivom zidu, pustimo ih da u miru rade svoj posao, koji nije nimalo lagan, naprotiv, iziskuje velik potencijal znanja, vremena, stabilnost, energije, jer pred njima je teska, zahtjevna borba u ostvarenju zacrtanih ciljeva.”

Hvala vam svima koji ste iznad ove močvare u koju nas uvlače. Hvala !

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/zivizidd/posts/898521226919577″ bottom=”30″]