ŽIVI ZID MOSTU: Vi ste pročitana knjiga – laži o smanjenju plaća političarima, o broju općina…

ivan vilibor sinči

Zastupnik Mosta Ivica Mišić prozvao je Ivana Vilibora Sinčića da širi demagogiju, a Živi zid se odmah pobrinuo za odgovor.

Na Facebooku su iz Živog zida napisali:

”Kaže danas gospodin Mišić iz MOST-a Ivanu (na Ivanov govor protiv privatizacije sektora razminiranja) da je najlakše pričati demagogiju i da je trebao prije otići raditi u realan sektor, recimo u razminiranje.

Gospodine Mišiću, Vi dolazite iz realnog sektora, naravno, ne iz razminiranja. Ni hrvatski građani, ni Hrvatski sabor, u koji uglavnom ne dolazite ali uzimate plaću već mjesecima, od Vas nemaju nikakve koristi. Od Vas korist imaju oni koji žele pokupovati državnu imovinu, za čiju rasprodaju dižete ruke. Sram Vas bilo.

Pa nije Ivan kriv, dragi Mostovci, što ste izigrali ljude i što vam više nitko ne vjeruje. Vašu iskrenost i vaše dobre namjere mi smo osjetili na vlastitoj koži, onog dana u Stonu, sjećate se, kad ste tvrdili da Hrvatska ima 20 godina što za rasprodavati.”

”Ne treba biti jako mudar da bi shvatili da je trenutna hrvatska vlada premrežena korupcijom i privatnim interesima. Gotovo svaki potez koji povuče vlada uperen je direktno protiv interesa naroda, a teški skandali izbijaju svakodnevno. Slučaj INA, najava prodaje zemlje u Slavoniji, uskrata novca iz EU fondova, kriminal u razminiranju samo su neki od najsvježijih primjera. Usprkos tome, “reformistički” MOST danas koristi saborsku sjednicu za orkestrirani napad na zastupnika Ivana Vilibora Sinčića i Živi zid.

Sada smo im mi krivi za sve, počevši od laži o rezanju plaća političara i ovjera kod javnoga bilježnika, sve do ukidanja socijalnih prava i zaštite korupcije, laži o smanjenju općina, laži o smanjenju administracije, privatizaciji zdravstva.

Vlastitu nesposobnost i prijetvornost MOST-ovci bi željeli prikriti izljevima mržnje prema onima koji ne mijenjaju svoje stavove nakon izbora. Uzalud im. Priča o MOST-u je pročitana knjiga. Dolazi vrijeme Živoga zida”, kaže se na kraju poruke iz Živog zida.