ŽENE “KADROVIRAJU”: Zovu na prosvjed i kažu da će “Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći Hrvatski muž”

zlatko hasanbegović

Zlatka Hasanbegovića, bivšeg ministra kulture, vole i žene. Eto, i one “kadroviraju”, pa je tako Udruga žena u Domovinskom ratu najavila za sutra na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu prosvjedni skup “kao izraz nezadovoljstva protiv odluke o smjeni ministra dr. Zlatka Hasanbegovića”.

“Danima doktora Zlatka Hasanbegovića napadaju sve vrste šišmiša i vrana, spotiču mu noge oni koji su došli na vlast zahvaljujući njemu i takvima kao što je on, njegove stranačke kolege pognute glave mrmljaju među sobom i miču se od njega kao da je on problem, a ne upravo suprotno. Zamislite samo da su tako naši branitelji ostavljali svoje ljude po bojištima, ranjene i napadnute”, stoji u pozivu udruge “Žene u Domovinskom ratu – Zadar”.

Pale su i teške riječi kako na članove HDZ-a, a tako i na premijera.

“Služi li vam na čast, izabrani zastupnici svoga naroda, zvati se uopće članovima HDZ-a? Mislite da ste izvukli svoje guzice svojom šutnjom, niste, samo ste izvukli svoje plaće i blagomilni pogled svog stranačkog šefa, koji više voli i cijeni one koji sudjeluju u ponižavanju i pljuvanju svog naroda, nego one koji su stavili svom narodu na raspolaganje svoje poštenje, znanje, svoju odanost i ono što je najvažnije, bezuvjetnu ljubav..

Izgubili ste obraz i ono što je još vrijednije, našu pažnju i poštovanje, a niste dobili zauzvrat ništa. Vidite, Judini sinovi, Isusa su pljuvali, tukli i razapeli, a on je ipak ostao Bog, tako ćemo i mi ostati Hrvatski narod i tako će i dr. Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći Hrvatski muž. Hrvatski narod pamti i nagrađuje svoje istinske sinove, za razliku od Hrvatske koja uvijek više voli one koji je izdaju, ruše, pale i prodaju”, navode na kraju.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!