ŽELJKO SAČIĆ: Priglupe su tvrdnje da su potpisi za inicijativu Suverenista završili u Mostu

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić oštro je reagirao na izjave pojedinaca i medijske napise o tome kako su i potpisi za referendumsku inicijativu Hrvatskih suverenista “Zaštitimo hrvatsku kunu” završili u Mostu, točnije podebljali njihove potpise u inicijativi protiv COVID-potvrda.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

Nevjerojatna je količina i veličina gluposti, upornost besmislene, priglupe i površne javne manipulacije, klevete i zlobe pojedinih medijskih “javnih kuća” i njihovih svepoznatih eksponenata, u svezi , tzv.” predaje prikupljenih potpisa, potpisnih lista Referendumske inicijative Hrvatskih suverenista “Zaštitimo hrvatsku Kunu” – kolegama iz MOSTA za potrebe njihove Referendumske inicijative”.

Naime, takva “zamisao ” i tehnička izvedba je apsolutno nemoguća, a da ne bude odmah uočena svakom prosječnom i pismenom čovjeku, kamoli stručnim forenzičarima, kriminalističko tehničkim vještacima.

Potpisne knjige su točno propisane Zakonom, upravo da se spriječe bilo kakve zlouporabe s tim u svezi.

A o mogućnosti “prepisivanja ” ..dopisivanja ili drugovrsnim ručnim krivotvorinama uopće je suludo i govoriti, zbog čitavog niza racionalnih razloga.

Stoga, nečasni i nemoralni javni klevetnici – prestanite se javno blamirati, prizemno manipulirati i blatiti svoju javnu, novinarsku struku..

Prestanite biti proteza HDZ-a i vladajućih u političkom obračunu sa opozicijskim MOSTOM I HRVATSKIM SUVERENISTIMA !!