ŽELJKO SAČIĆ: Muka mi je od samohvale tko se prvi a tko 12. popeo na kninsku tvrđavu

General i saborski zastupnik Željko Sačić oglasio se o novom pomodarstvu i kićenju kada je riječ o sjećanjima na Domovinski rat, u kojima nema mjere, ali ni poštovanja prema onima koji su donijeli slobodu.

Na Facebooku Sačić piše:

Evo, muka mi je kad čujem da netko danas slavodobitno i javno ističe svoj “grandiozan oslobađajući” doprinos, npr: “prva sam žena koja se popela na – tvrđavu”, pa, “bia sam treći koji sam se popeja na kninsku tvrđavu”.. ili bio sam među prvih 12, koji sam se popeo na trvrđavu”….

Pa ljudi, novinari, kolege, suborci, pa što je to tada (05. 08. i kasnije) bilo na toj kninskoj tvrđavi tako opasno, da bi se toliko taj pothvat trebao medijski i osobno “napuhavati”, isticati, napumpavati… nabrijavati…

Jesu li gore tada bila četnicka mitraljeska gnijezda, prepuni bunkeri s brutalnim četnicima? Jesu li još po njoj padale tenkovske granate, VBR-a, minobacača, jesu li stepenice bile minirane??

Dajte molim vas, recite nam to svima nama koji smo se taj dan, 5. kolovoza 1995., ali i kasnije, još krvavo tukli, ginuli i napredovali po pustopoljinama Like, Pounja, Korduna, Banovine!!!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!