ŽELJKO SAČIĆ: Kakav vražji i čiji “branitelj” je gad koji siluje. krade, dila..?!

Mnogo je bure u javnosti podigla presuda Visokog kaznenog suda, kojom je smanjena kazna za silovanje sumještanke bivšem HDZ-ovom načelniku općine Lasinje Željku Prigorcu, s obrazloženjem da je odlikovani branitelj.

Iz svog je kuta sve komentirao i general u mirovini i saborski zastupnik Željko Sačić, koji na Facebooku, poziva ministra Malenicu da nešto mijenja:

“Za zasluge u ratu, sve pohvale i odlicja, ali ak si sad u miru namjerno odabrao biti lopov, nasilnik, diler droge, silovatelj – pred sudom odgovaras za svoja zlodjela kao i svaki drugi kriminalac! Amen!

Mijenjaj to ministre, samo nas takvi “branitelji” dodatno a tim nemoralno nepravednim pravnim “povlasticama” sramote.

Kakav vražji i čiji “branitelj” je nasilni gad koji siluje, namjerno drsko i uporno krade, nasilno ili s “bijelim” ovratnikom pljačka, dila drogu, dade se korumpirati, pa radi štetu državi, društvu, narodu, proračunu, susjedima, neće ništ pošteno delat, tuče ženu, ne brine o djeci?

To sada nisu nikakvi “branitelji”, već malobrojne iznimke, obični lijeni, sebični lopovi, nasilnici i kriminalci mirnodopski ništ koristi. I to je sada njihov životni izbor.

Na temelju čega bi takvi sad, u miru, imali popust pred našim sudovima, kada im se sudi i presuđuje za počinjenje takvih odvratnih, sablažnjivo kriminalno, gramzivo, nasilno nemoralnih kaznenih djela?

Kog vraga taj, takav lik ima s hrabrim, požrtvovnim, nesebičnim hrvatskim junakom, ratnovojnim pobjednikom u Domovinskom obrambenom ratu, hrvatskim braniteljem (iz borbenog ili neborbenog sektora) koji i danas živi i radi u skladu s našim zakonima i poštuje Ustav RH ???