ŽELJKO SAČIĆ: Gospodo Božinović i Capak – izolirajte gospodina Plenkovića radi općeg dobra!

Mnogo je bilo reakcija na izjavu premijera Andreja Plenkovića koji je među ostalim rekao da neće u samoizolaciju, da to nije potrebno, iako je bio na Adria Touru u kontaktu s Novakom Đokovićem i još neki sudionicima.

Premijer je poručio kako u SDP-u žele da predsjednik te stranke Davor Bernardić izbjegne predizborno sučeljavanje s njim te ga se zato žele riješiti samoizolacijom, “ali taj film neće gledati”.

Međutim, javili su se i iz drugih stranaka koje sudjeluju u izborima, tvrdeći kako mora poštivati pravila kao i svaki drugi građanin i otići u samoizolaciju.

Oglasio se i general Željko Sačić, koji je na listi Domovinskog pokreta, koji na Facebooku poručuje:

“Gospodine predsjedniće Vlade RH, poštujte naše zakone. Takva su sadašnja, obvezujuća pravila koje je uostalom propisala vaša Vlada.

Svaki drugi čovjek, osobito varaždinski poljoprivrednik, vozać i sl., svaki građanin Hrvatske, u sličnoj prigodi, bio bi trenutno izoliran.

Morate i vi svojim primjerom pokazati da poštujete i provodite pravni poredak ove države.

Prevelik ste rizik (zdravstveni) za vašu okolinu, za vašu obitelj, za vaš HDZ, za hrvatsku javnost, jer možete ih takav (ne svojom voljom) – sve zaraziti.

Budimo odgovorni. Božinoviću, Capak, objasnite, pomoziite, pokažite odlučnost u provedbi hrvatskih zakona – izolirajte gospodina Plenkovića radi općeg dobra!

sačić, faksimil

Komentiraj