ŽELJKO KOMŠIĆ: Ispunit ću obećanje i zatvoriti ured Dragana Čovića u Mostaru

Podijelite članak
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Željko Komšić, novi član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, tijekom kampanje u kojoj je pobijedio Dragana Ćovića, najavio je zatvaranje Čovićevog ureda u Mostaru.

Već prvog dana nakon izbora Komšić poručuje da će to ispunititi i da će prostor prenamjeniti u svrhu stvaranja zajedničkog prostora Univerziteta i Sveučilišta u Mostaru.

“Odmah pokraj rezidencije odlazećeg člana Predsjedništva nalazi se porušena univerzitetska čitaonica, koju nitko nije obnovio poslije rata”, rekao je Komšić, kako piše Oslobođenje.

“Želim vidjeti kakve su mogućnosti da trenutne prostorije Ureda Predsjedništva u Mostaru učinimo zajedničkim prostorom za učenje i aktivnosti studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” i Sveučilišta u Mostaru. Po preuzimanju mandata želio bih da upriličim sastanak s predstavnicima unije studenata Univerziteta i Sveučilišta, te da se u tome smislu upoznam s njihovim razmišljanjima o prijedlogu, ali i da govorimo o mogućnosti realizacije prijedloga. Najavio sam zatvaranje tog ureda, ali ne želim da prostorije zjape prazne i neiskorištene”.

PISALI SMO:

KOMŠIĆ O IZJAVAMA PLENKOVIĆA: Ako mu se rezultati izbora ne sviđaju to je njegov problem – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj