ŽELJKO KERUM: Ja sam za veliku koaliciju – neka maknu te Škore, Mostove, Zidove…

Željko Kerum, bivši splitski gradonačelnik, koji će se na parlamentarnim izborima natjecati kao nezavisni kandidat, gostovao je na N1 Televiziji i opleo po Miroslavu Škori, tvrdeći kako je on blic političar, koji je ušao u politiku zbog interesa, i usporedio ga s Mislavom Kolakušićem.

“Lažu i varaju narod, Škoro nije darovatelj kao ja, uzet će lovu u džep, uzimaju sebi. A sestra i ja smo plaće dali penzionerima”, rekao je Kerum za N1, koji otvoreno zaziva veliku koaliciju.

“HDZ I SDP trebaju se dogovorit i maknit te Kolakušiće, Škore, MOST, Žive zidove..”, pozvao je Kerum i zaključio da je on drugačiji i nije došao gladan u politiku, nego “s lovon”.

Nije htio uspoređivati Plenkovića i Bernardića, HDZ je nazvao državotvornom strankom, sebe desničarem, ali je naglasio da Hrvatskoj trebaju I HDZ I SDP.

Ponovio je optužbe iz vremena lokalnih izbora da su mu ukrali glasove, ustvrdio da on nije u koaliciji sa splitskim gradonačelnikom Oparom, kojeg je još jednom optužio za krađu i nazvao velikim HDZ-ovim problemom.

Komentiraj