ZELINSKA ŠATORIJADA: Još se možete prijaviti za sudjelovanje, ali i doći na veselicu

Manifestacija opuštanja i zabave organizira se četvrti put u parku zelinskog ŠRC od 21.-23.08.2020. U Svetom Ivanu Zelini tridesetak kilometara od Zagreba treba postaviti  šator, organizirati “dom” u prirodi, zabavite se i veseliti.

Bit će to druženje na kraju godišnjih odmora  za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade. Prijavijave na https://forms.gle/sRGL7p8QXGSY1zk69.

U sklopu manifestacije organizirati će se odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinut će se da se svi dobro zabave.
Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak. Organiziran je i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.

Hranu treba ponjesiti sa sobom prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru bit će vatrica za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema: Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…

Oni koji znaju svirati neka ponesu gitaru. Očekuje  da se dođe s vlastitim šatorom i opremom za kampiranje. Broj šatorskih mjesta je ograničen zbog epidemiološke situacije.Prijave se primaju do srijede 19.08.2020.Postavljenje šatora počinje u petak 21.08.2020 od 15.00h. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.

Osigurani su sanitarni čvorovi. Svi sudionici su dužni pridržavati se preporuka HZJZ, koje će biti vidljivo istaknute na ulazu u park.
https://www.hzjz.hr/…/Preporuke_izvedbe_programi_i_manifest…

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati u Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Zabilježio: T. Radić

Komentiraj