ZEKANOVIĆ OŠTRO: “Nisam ti ja Banožić” – priprijetio predsjedniku Milanoviću

Gostujući u HRT-ovoj emisiji Otvoreno Hrvoje Zekanović otkrio je kako je u vrećici s “bijelim prahom”, koju je doonio u Sabor i rekao da je s Pantovčaka, bilo brašno.

U studiju se razgovaralo o rekonstrukciji Vlade, a Zekanović je rekao da neće dati podršku za nove ministre.

Podsjetimo, u Saboru je Zekanović za govornicom držao vrećicu i govorio o ovisnostima o drogi pa rekao da je vrećicu pronašao na Pantovčaku.

“Unutra je upravo ono što vi mislite da je”, dvaput je ponovio u saboru. Zadarski SDP-ovac Erol Gaši ga je zbog toga prijavio policiji te naveo “da postoji osnovana sumnja da se radi o kokainu”.

Predsjednik Zoran Milkanović je komentirao Zekanovićev “nastup” i ustvrdio da je trebao biti uhićen ako je kod sebe imao narkotike, a ako nije da ga je trebalo pooslati u ludnicu.

U emisiji Otvoreno Zekanović se dotaknuo predsjednika i rekao:

“On je danas čak i posumnjao da sam ja stvarno donio nekakvu drogu u sabor. Možda je izgubio nešto na Pantovčaku. Većina medija koja je vidjela moj performans posumnjala je da ja stvarno nisam nešto pronašao. To je ono što ljudi misle o njemu.

Ovim putem poručujem dičnom predsjedniku Milanoviću – nisam ti ja Banožić! Za razliku od jednog glatkog parketa na kojem si ti odrastao u zagrebačkom neboderu, ja sam odrastao na hrapavom, grubom šibenskom asfaltu”, naglasio je Zekanović u Otvorenom.