ZBOGOM EUROPA: Hajduk u Solunu primio tri komada od PAOK-a

Hajduk je igrao u Solunu kod PAOK-a uzvratnu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, nakon što je susret u Splitu završio 0:0. Pobjednik ovog meča ide na boljeg iz dvoboja Rosenborga i Heartsa.

U 7. minuti velika šansa za Hajduk. Kotarski je strašno pogriješio i neshvatljivo dodao loptu Odjidji, on gurnuo za Livaju koji je pucao s pet metara, ali je stoper PAOK-a sjajno uletio u blok.

U 10. kazneni udarac za PAOK. Odjidja je srušio Konstanteliasa. Kapetan Schwab je siguran s bijele točke. Šalje Lučića u jednu a loptu u drugu stranu.

U 21. puno sreće za Hajduk. Fantastična šansa za PAOK. Živković je ubacio, Koulierakis uskočio ispred Mlakara, puca i pogađa vratnicu.

U 45. velika prilika za Hajduk. Sahiti je skočio i tukao glavom, ali lopta je zamalo otišla pokraj vratnice.

U 51. sjajna kontra PAOK-a i čista prilika. Pogreška Sahitija, Živković pronalazi samog Konstanteliasa koji iz blizine snažno puca, ali Lučić odlično brani sigurni zgoditak.

Schwab je iz penala pogodio za 1:0.

Hajduk pokušava. U 31. minuti Krovinović je ubacio, Melnjak pucao glavom, ali pokraj gola. Hajduk traži gol. U 69. Leko mijenja. Sahiti izlazi, Dolček u igru. Krovinovića mijenja Benrahou. U 60. Livaja je prodro po lijevoj strani, pucao je iskosa,pogodio Kotarskog, a Odjidja nije reagirao na odbijanac.

U 79. velika pogreška Dialloa. Poklonio je loptu Grcima, a Živković iz blizine zabija ispod Lučića za 2:0.

Nešto kasnije slobodnjak i opet se ukazao Živković koji je kroz živi zid zabio za 3:0!

Hajduk: Lučić, Moufi, Diallo, Šarlija, Melnjak, Krovinović, Sigur, Odjidja-Ofoe, Sahiti, Mlakar, Livaja.

Klupa: Silić, Ferro, Kalik, Benrahou, Elez, Dajaku, Mikanović, Dolček, Kavelj, Lauš, Ćubelić, Čuić.