ZASTUPNIK ZEKANOVIĆ: Je li Milanović pod stimulansima? Njegovo ponašanje ovisi o tome što pije i puši

Nezavisni zastupnik u Hrvatskom saboru Hrvoje Zekanović odgovorio je na prozivke predsjednika Republike Zorana Milanovića da ga je premijer Andrej Plenković ‘kupio’.

Izvor: Media servis

Rekao je kako nije normalno da, dok traje agresija na Ukrajinu, ruski mediji na Milanovića gledaju sa simpatijom, kao i što ima namjeru da pomiluje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Smatra kako se ponašanje predsjednika ne može opravdati njegovim karakterom pa mu je postavio pitanje:

“Je li slučajno Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima jer njegovo ponašanje ovisi o tome što pije, puši ili konzumira na neki treći način. Pozivam njegove savjetnike i liječnike neka ispitaju postoji li slučajno mogućnost da je nesuvislo ponašanje predsjednika uzrokovano nečime što konzumira na bilo koji način.”

Dodao je da postoje institucije koje bi Milanoviću mogle pomoći.

“Moramo znati da on i u Hrvatskom saboru ima svoje podržavatelje – SDP, Možemo! i politički nomadi iz MOST-a koji ne skrivaju svoje simpatije prema Zoranu Milanoviću. Ima i u Saboru podržavatelje svoje politike koja je blago rečeno katastrofalna.”

Podsjetimo, Milanović je jučer na prozivke Zekanovića da je predsjednik glasnogovornik Kremlja, rekao kako je Zekanovića kupio Plenković. “Što DORH radi, kako se taj hejter odjednom pretvorio u saveznika? Novac gospodo, novac. Vaš novac”, rekao je Milanović.