ZASTUPNIK SAČIĆ: Ministre Medved, zar ćete bez ratnog puta “štancati” nove branitelje zbog izbora?

Ministarstvo branitelja uputilo je u javnu raspravu prijedlog izmjena Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Njime će se dodatno olakšati stjecanje statusa hrvatskog branitelja i Hrvatskog ratnog vojnog invalida (HRVI).

Među ostalim Ministarstvo predlaže da se stručna procjena potpuno ukine, odnosno da se izbaci iz postupka priznavanja statusa HRVI.

Među brojnim osudama tih prijedloga, kojim će se opet “štancati” branitelji i to bez nekih kriterija, sve je komentirao i branitelj, grnrtal i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić.

Njegovu objavu na Facebooku objavljujemo u cijelosti:

Sram vas bilo..zlotvori. To namjerno radite, kako bi dodatno u očima osiromašenih i opljackanih hrvatskih građana dodatno ocrnili i ogadili istinske hrvatske branitelje..stvarate jos dublji jaz i antagonizam…negativu .

Ministre Medved…jeste li svi vi uopce prisebni..odgovorni..svjesni svoje stetne gluposti??? Pa kako cete nekome dodijeliti braniteljski status ,a bez potvrdenog, utvrdenog RATNOG PUTA..????

Bez objektivnog , verificiranog , neovisnog medicinskog vjestacenja davno stecenih ratnih rana, ozljeda..bolesti ???

Ministre Tomo, zar Ti imas ( ili ljudi iz tvojeg Ureda) i ta uskostrucna medicinska znanja, te “radare ” ???

Ili ce se te “potvrde”, s tvojim potpisom ( kao zamjenika predsjednika HDZ-a) ispisivati i “štancati (“rasprodavati”) u sredisnjici HDZ-a ??? Zar i to radite, kako bi dobili predstojece IZBORE ???

Ili i to radite samo da se medusobno jos vise “glođemo”?

Jeste li SVJESNI STRAHOVITO ŠTETNIH DRUŠTVENO NEGATIVNIH POSLJEDICA svojih politickih zlouporaba?

Komentiraj