ZASTUPNIČKI ELDORADO: Radili osam dana, država je sjajno, pa idu na odmor do 2. rujna!

“Nastavljamo raditi kao prošli tjedan, rasporedili smo zastupnike i na galeriju, tako ćemo raditi do petka, a onda u nastavku, prvi tjedan 9. mjeseca, ako se zdravstvena situacija promijeni, možda ćemo postrožiti mjere, vidjet ćemo”, rekao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković na današnjoj sjednici.

Najavio je tako kako će se saborski zastupnici opet odmarati kako se ne odmara nitko tko pošteno radi u ovoj zemlji – od 31. srpnja do 2. rujna!

Znači, neće ih omesti niti korona, niti potres u Zagrebu i okolici, niti gospodarski i drugi problemi koje bi trebalo rješavati, jer njima, od kojih su mnogi tek pokušali naučiti kako se ulazi kroz vrata Sabora, potreban je odmor od velikog umora, nakon odrađenih osam dana!

Naravno, zatsupnici nisu u krizi, visoke plaće i sve ostalo što ide uz njih ostaju, pa će i odmor biti dostojan čovjeka, za razliku od većine naroda o kojem odlučuju.

Jer, je na primjer u anketi Mojposao čak 42 posto građana izjavilo da su morali koristiti odmor kad je sve bilo zatvoreno, a nisu znali niti hoće li se moći vratiti na posao, jer su poslovi propadali, a i dalje propadaju.

A tko je kriv? Pa oni koji ih biraju, kao i oni koji nisu izašli na izbore.

Komentiraj