ZASTUPNICE I PREDSJEDNIK U “RATU”: “Neka bude hrabar i pozove trojicu ministara iz “kluba” da podnesu ostavke – poručile su Orešković i Puljak

Predsjednik Zoran Milanović ušao je u mali “rat” sa saborskim zastupnicama Dalijom Orešković i Marijanom Puljak, nazvavši ih samodopadnim narikačama, ali ubrzo je dobio i odgovor.

Zastupnice su u Saboru poručile da ih “Milanovićev muški bullying neće zatrašiti”. Upitale su kako to “da su dvije oporbene zastupnice narikače, dok predsjednik štiti ministre koji su zalazili u sumnjiv klub… Nitko, pa ni Milanović, neće nas zastrašiti u razotkrivanju korupcije, neka bude hrabar i pozove trojicu ministara da podnesu ostavke”, poručile su Orešković i Puljak.

“Stvarno mi je žao da se predsjednik države uličnim rječnikom šovinistički obrušio na dvije oporbene zastupnice, a istodobno nema hrabrosti da pozove ministre i premijera Andreja Plenkovića da podnesu ostavku”, poručila je Dalija Orešković-

Marijana Puljak se javila i na Facebooku: 

“Predsjednik Republike nas naziva samodopadnim narikačama. Jako je nervozan i napada na osobnoj razini. Govori kako sam nitko i ništa i nikakav doprinos društvu nisam dala.

Poštovani predsjedniče, Vas nikada nećemo komentirati na osobnoj razini, nikad nećemo napadati ad hominem. Komentirat ćemo i kritizirati Vašu funkciju, instituciju predsjednika države i ulogu koju trebate obavljati u ovom društvu.

Danas smo u Sabor donijele brojač novca kako bi ukazale na sve osobe, sve institucije, sve razine vlasti umočene u aferu Janaf i tražile ostavke svih upletenih. Neka se javnost zapita zašto ste Vi oko ove teme toliko nervozni i nasilni”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!