ZAŠTO JE BIO NA SLOBODI: Unuk (27) koji je na smrt pretukao djeda ima 80 kaznenih prijava

Mario M. (27) u četvrtak ujutro uhićen je i nad njim traje kriminallistička obrada zbog osnovane sumnje da je svom 79-godišnjem djedu Mati M. zadao teške i po život opasne ozljede.

Nije međutim trebalo dugo čekati pa da u javnost ne procuti niz fetalja o nasilniku, koji je već od ranije poznat policiji zbog svojih kriminalinih radnji. Mario je uhićen u četvrtak ujutro, nakon što su ga u vožnji zaustavili prometni policajci.

Podsjećamo, spomenuti Mario je brutalno pretukao svog 79-godišnjeg djedu Matu M., koji je u mjesto Blizna Donja u sjevernom dijelu općine Marina došao brati masline te je nakon toga ostao spavati u selu, a dva sata iza ponoći na vrata mu je pokucao unuk koji ga je potom napao i izudarao ga gotovo na smrt.

Nakon svega u takvom stanju i ostavio te je pronađen u teškom stanju sedam sati kasnije. Odmah je prevezen u bolnicu na Jedinicu intenzivnog liječenja a njegovo stanje je dosta teško s obzirom da je zadobio više teških udaraca, a najviše u predjelu glave.

Za unukom koji ima više od osamdeset kaznenih djela PU splitsko-dalmatinska je već odavno raspisala tjeralicu i prije nego što su ga po toj tjeralici našli Mario je napravio ovo nedjelo, piše Slobodna Dalmacija.

Napad na djeda nije bio i kraj njegovog divljanja kobne noći te je je fizički napao i izudarao i svog brata. A navodno kako piše Slobodna izazvao je i prometnu nesreću te noći i izvršio provalu u jednu kuću, iako iz policije ne žele izlaziti s takvim detaljima dok traje krim-obrada.

Uhićeni muškarac je jako dobro poznat policiji jer je, između ostalog, prijavljivan za zlouporabu droga, krađe, teške krađe,nasilje u obitelji, izazivanje prometne nesreće i slična kaznena djela.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *