ZASKOČILA IH POLICIJA: Zalijevali su stabljike marihuane – njih 369 u mjestu Dolac Donji

Policija je ostvarila još jedan uspjeh u lovu na one koji se bave drogom – ponađeno je u mjestu Dolac Donji 369 stabljika marihuane i 125 grama marihuane.

U priopćenju PU splitsko-dalmatinske se navodi:

Policijski službenici službe kriminaliteta droga Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom, 30-godišnjakom i 50-godišnjom državljankom Velike Britanije.

Naime, dana 11. kolovoza u mjestu Dolac Donji prilikom zalijevanja 369 stabljika marihuane na otvorenome zatečeni su spomenuti 67-godišnjak i 30-godišnjak..

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suda, izvršene su pretrage domova koje spomenuti koriste na području Dicma i Splita, te je u stanu kojeg koristi 67-godišnjak pronađeno i oduzeto 125 grama marihuane i vaga za precizno mjerenje te veća količina novca za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.

Također je tijekom kriminalističkog istraživanja potvrđena sumnja kako je prilikom počinjenja kaznenog dijela sudjelovala i 50-godišnja državljanka Velike Britanije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, danas tokom dana, spomenuti će biti privedeni pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.