ZAMIJENIO KUHARA S BRČIĆIMA: Otkud Plenković na Vegeti – pojasnili iz Podravke

Premijer Amdrej Plenković zamijenio je na Vegeti poznatog francuskog kuhara s brčićima, a sada su se oglasili iz Podravke i kažu da se radi o personaliziranoj Vegeti s printom različitih ljudi koja je bila integralni dio pmotivne kampanje povodom 60. obljetnice.

Priopćenje Podravke prenosimo u cijelosti.

“U sklopu kreativnog koncepta za potrebe promotivne kampanje povodom obilježavanja 60. godišnjice Vegete, kreativni tim Podravke i agencija Bruketa&Žinić&Gray osmislili su mogućnost tiska posebnih izdanja Vegete s personaliziranim printom različitih ljudi.

Povodom medijskih objava o poklonu koji je svojedobno uručen predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, naglašavamo kako je prigodom posjeta predsjednika Vlade Andreja Plenkovića sa suradnicima 22. kolovoza 2019., tadašnji predsjednik Uprave Marin Pucar poklonio premijeru upravo takvo izdanje Vegete s vlastitom fotografijom, kao simboličnu gestu povodom velike obljetnice najpoznatijeg hrvatskog izvoznog proizvoda.

Fotografije s navedenog događanja objavili smo u našem internom glasilu, koje distribuiramo zaposlenicima i šaljemo na kućne adrese umirovljenika.

Koncept personalizirane Vegete bio je isključivo integralni dio slavljeničke kampanje, te je u godini 60. obljetnice Vegete isti promotivni proizvod s personaliziranom fotografijom uručen i drugim gostima i poslovnim partnerima Podravke”, priopćeno je iz te kompanije.

Komentiraj