ZALOG ZA BUDUĆNOST: Dinamovac Gvardiol potpisao petogodišnji ugovor!

Talentirani branič Joško Gvardiol stavio je potpis na novi ugovor koji će ga sljedećih pet godina vezati uz GNK Dinamo.

Dinamovo dijete i standardni reprezentativac produkt je nogometne škole Dinama, a prvi seniorski nastup za modre upisao je u listopadu 2019. protiv Gorice. Dva tjedna kasnije stigao je prvi pogodak protiv Intera iz Zaprešića.

“Svako dijete koje se bavi nogometom u Zagrebu sanja da zaigra za Dinamo. Svoj sam san ispunio kada sam debitirao, a ovaj potpis znači da je sve do sada na obostrano zadovoljstvo. Nikada nisam žurio i stvari sam prihvaćao kakve jesu. Želim se afirmirati u Dinamu, vratiti klubu sve što je uložio u mene pa tek onda mogu razmišljati o onome što me čeka. Zaista sam sretan i ovim putem želim se zahvaliti svojoj obitelj koji su mi uvijek bili potpora, suigračima i trenerima te klubu”, rekao je Joško Gvardiol za službene stranice Modrih po potpisu ugovora.

“Ovo je velika stvar za naš klub. Joško se razvio u velikog igrača kojem je samo nebo granica. Zaista smo sretni što je odabrao Dinamo za nastavak svog razvojnog puta i siguran sam da ćemo svi sretni i ponosni njegovim igrama u dresu Dinama”, kazao  je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Komentiraj