ZA SVE KOJI ŽELE MNOGO ODMORA: Evo što će se sve moći povezati 2022. godine

Ako ste i vi među onim sretnicima koji će moći spojiti vikend s blagdanima i tako dobiti dodatan odmor, evo godišnjeg pregleda!

Uzeli ste godišnji odmor za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, ali niste se dovoljno odmorili? Ne očajavajte, jer prva prilika za spajanje je već u siječnju i to za blagdan Tri kralja.

U ponedjeljak se možete vratiti na posao, ali četvrtak je već neradni dan, pa ako uzmete slobodan petak, evo prilike za dodatno rekuperiranje od obiteljskog druženja, prejedanja i novogodišnjeg tuluma.

Veljača će brzo proći, preživjet ćete i ožujak i onda dolazi travanj, također neloš za spajanje. Uskrs je 17. travnja, Uskrsni ponedjeljak 18. travnja i opet možete dobiti produženi vikend, taman za lagani odmor od proljetnog umora, piše Dnevnik.hr.

30. svibnja je Dan državnosti koji pada u ponedjeljak i prilika za još jedan dan odmora.

Želite na more, ali ne da vam se pisati puno dana godišnjeg? Nema problema! Lipanj je odličan za spajanje i zapravo možete birati što želite spojiti. Preporučamo sve, jer ipak će doći lijepo vrijeme i šteta bi ga bilo provesti u uredu.

Krenimo redom. U četvrtak 16. lipnja pada Tijelovo, u petak uzmete godišnji i dobijete četiri dana za odmor od šefova i kolega. 22. lipnja je Dan antifašističke borbe. Pada u srijedu, pa možete dobiti čak pet slobodnih dana za samo dva dana godišnjeg.

Naravno, uvijek možete uzeti godišnji od dva tjedna, a u kalendaru godišnjih pisati samo osam dana. I to je uvijek zgodna opcija. Toplo je preporučamo!

Idealan za spajanje je i kolovoz, kada je Dan pobjede koji pada u petak, (5. kolovoz), a Velika Gospa je 15. kolovoza u ponedjeljak.

I onda imate odmor od spajanja do studenog.

1. studeni je utorak. Nema smisla imati slobodan vikend pa raditi u ponedjeljak, pa onda utorak ne, tako da slobodno spojite. Dobit ćete četiri slobodna dana.

Već sada planirajte i idući Božić koji pada u nedjelju, ali imate Štefanje koje je u ponedjeljak, pa ni to nije loše. Zapamtite, dobar plan je ključ uspjeha!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!