ZA DANAS NAJAVIO PRESSICU: Zdravko Mamić – Imam potrebu otvoriti dušu, ali završio bih u zatvoru

zdravko mamić

Nova istraga protiv braće Mamić. U sklopu ove braća, sin i još četvorica sumnjiče se da su olakšali Dinamo za gotovo 70 milijuna kuna.

Zdravko Mmaić je za sutra najavio pressicu. Hoće li govoriti o istrazi?

“Vi znate da morate potpisati da nećete ometati istragu, ja bilo koju izjavu kad bi vam rekao o obrani ja bih završio odmah u pritvoru. Prema tome, ne da ne bi, ja bih vama pričao satima, imam toliku potrebu otvoriti dušu, da vam kažem što se sve događa”, rekao je Mamić Media servisu.

Je li zadržao isti stupanj suzdržanosti mogli bi doznati sutra za kada je najavljena njegova konferencija za novinare, odmah nakon one njegova brata.

Poziv za koferenciju stigao je iz Dinama u kojem Mamić inače ne smije obnašati funkciju izvršnog dopredsjednika, a na snazi je i zabrana komuniciranja sa svjedocima, među kojima je i njegov brat Zoran.

U odnosima s javnošću Dinama na upit o čemu će biti riječ na konferenciji odgovaraju- vjerojatno o ponovnoj istrazi. Sklizak teren- nema što.

Početak konferencije je zakazan u prostorijama Dinama za 12.30 sati, nakon što se prethodno novinarima obrati trener Dinama Zoran Mamić.

Komentiraj