VUKUŠIĆ OŠTRO BARIĆU: Netko nema cijenu, a netko se proda za stadion

Naš poznati psihijatar Herman Vukušić, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, oštro je reagirao na objavu kako je naš poznati arhitekt Otto Barić predstavljen kao zamjenik Jelene Pavičević Vukičević na predstojećim izborima.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

NETKO NEMA CIJENU, A NETKO SE PRODA ZA STADION

U posljednjih nekoliko tjedana kao kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba u ime Agramera – Nezavisne liste više puta sam rekao kako sam se te kandidature prihvatio nakon što je od iste iz obiteljsko-privatnih razloga odustao Otto Barić mlađi.

I osjećam se kao zadnji idiot.

Jer, eto, danas čitam po portalima kako je isti taj Otto postao kandidat za zamjenika Jelene Pavičić Vukičević , gdje baš kroz tu funkciju vidi ostvarenje svojih profesionalnih i životnih ambicija kao i mogućnost da kroz svoju struku doprinese boljitku svojih sugrađana.

Moj osjećaj posvemašnjeg osobnog idiotluka proizlazi iz činjenice da sam sa Ottom mlađim sjedio na inicijativnom sastanku Agramera – Nezavisne liste, kao i na drugim susretima koji su uslijedili, a gdje su rađeni planovi za naš zajednički nastup na predstojećim izborima za Grad Zagreb.

Pored navedenih planova jedna od temeljnih značajki tih susreta bila je i Ottova žestoka kritika pokojnog šefa njegove nove šefice.

Naš razlaz, u javnosti do sada prikazan u svjetlu privatne situacije, uistinu je počeo sa Ottovim koketiranjem sa Tomislavom Tomaševićem i opcijom “Možemo!”, za koje smo mi u Agramerima držali da se radi o velikoj obmani dirigiranoj iz nekoliko centara financijsko-političke moći, a kojima smeta hrvatski patriotizam i suverenost.

Stoga me zanima koliko Jeleni Pavičić Vukičević odgovaraju tihe simpatije njezinog budućeg zamjenika spram Tomislava Tomaševića i njegovog kulta ličnosti?

Sve Ottove demagoške parole o njegovom angažmanu u okviru MB 365 u svrhu opće dobrobiti padaju u vodu pred činjenicom da je baš njegov projekt Dinamo predstavio kao ideju novog stadiona.

Pri tome je zaboravio da takav Dinamo odlučuje na osnovu oktroiranog statuta po kojem više od 97 posto članova nema pravo glasa.

Nakon izbora možda će se stvari promijeniti, pa nova, pravičnija uprava Dinama usvoji neke nove ideje, ali, za sva vremena ostaje jedna činjenica:

Netko nema cijenu, a netko se proda za stadion.