VUKŠIĆ O BEROŠU GRADONAČELNIKU: HDZ-ovac nakon Bandića – prava agonija za Zagreb

Branko Vukšić, istaknuti hrvatski novinar i urednik, bivši saborski zastupnik, a sada politički tajnik HSS-a, komentirao je ministra zdravstva Vilija Beroša i njegovu moguću kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika.

“Nakon Bandića HDZ-ovac na čelu Zagreba značio bi prvo agoniju za Zagreb, a onda i pretvaranje Zagreba u potpuno neprihvatljivo mjesto za život”, kaže među ostalim Vukšić u svojoj objavi na Facebooku, koju prenosimo u cijelosti:

VILI BEROŠ, ministar zdravstva, IZ DANA U DAN DOKAZUJE DA NIJE NIŠTA BOLJI OD PROSJEČNOG HDZ-ovca!

(A prosječni su HDZ-ovci učinili sve da Hrvatska padne na dno dna)

Ja sam, kaže sam, vojnik Partije. I kako Partija odluči, tako će biti! A gdje je tu ja? Gdje je tu osobni integritet? A gdje je tu granica u kompetencijama?!

Može biti ministar zdravstva – a ne treba zaboraviti da je on već dugo u ministarstvu, na usluzi drugima – a može biti i gradonačelnik Zagreba.

Što god treba.

Partiji.

Jer, Beroš ne pita, već prihvaća. Što pak znači da ne misli i ne misli misliti svojom glavom. Njegova je glava šefova glava. Ma tko god šef bio.

VILI BEROŠ je samo uglađeniji tip političara, pristojniji (što pak znači da još više skriva i mulja od svojih partijskih drugova). I ništa više. Radi sve što mu se kaže. A zna se što HDZ radi; opustošuje Hrvatsku, talentu, poštenju, radu, stručnosti i obrazovanosti pretpostavlja PODOBNOST! Za HDZ je partijska knjižica više od doktorata na Sorboni.

BRZO MU SE POZLATA IZLIZALA!

Treba dobro zapamtiti da su HDZ-ovci Zagreb gurnuli na stranu, da su Zagrepčane ostavili da sami rješavaju gotovo neriješive probleme nakon potresa.

Nakon BANDIĆA HDZ-ovac na čelu Zagreba značio bi prvo AGONIJU za Zagreb, a onda i pretvaranje Zagreba u potpuno neprihvatljivo mjesto za život.