VUJOVIĆ UOČI LÖWENA: Osnovni nam je cilj pobijediti u prvoj utakmici

veselin vujović

Rukometaši Zagreba u subotu (20 sati) će u Areni ugostiti vodeću momčad Bundeslige, Rhein Neckar Löwen u osmini finala Lige prvaka.

Iako su Nijemci papirnati favoriti, trener Veselin Vujović vjeruje u svoje igrače i smatra da će njegova momčad dati sve od sebe kako bi preskočila i ovu stepenicu, prenosi Media servis.

“Momčad Löwena je jako dobra, imaju veliku broj reprezentativaca u sastavu, a činjenica da su prvi u prvenstvu govori koliko su snažni. Zagreb je pokazao ove sezone, ali i prošle da može pobjeđivati najbolje klubove u Europi. Osnovni cilj je pobijediti prvu utakmicu”, najavio je Vujović i iskoristio priliku pozvati navijače da i ovoga puta napune dvoranu.

“Utakmicu dočekujemo u dobroj atmosferi, nadamo se punoj Areni, vjerujemo da ćemo odigrati dobro i pokazati karakter. Sretan sam što je sve manje ‘crnih rupa‘ u igri moje momčadi te da drže kontinuitet”, rekao je trener hrvatskog prvaka.

Dojmove iz svlačionice dva dana uoči susreta donio je Stefan Vujić.”Dočekujemo Löwen puni optimizma, puni snage i želje za dokazivanjem. Ne želimo stati. Nadamo se prepunoj Areni. Ne opterećujemo se tko je protivnik i svaku utakmicu idemo ‘na glavu‘, idemo pobijediti, a tako će biti i u subotu”, poručio je Vujić.