VUČIĆ VIŠE NIJE NA ČELU STRANKE: Za predsjednika SNS-a izabran Miloš Vučević

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić danas je bio zadnji dan na čelu vladajuće Srpske napredne stranke.

Obznanio je to tisućama svojih pristaša na skupu u Beogradu. Njegova stranka održala je izbornu skupštinu u Kragujevcu.

Vučić je jučer u svom stilu održao govor poput velikog vođe, a razgaljena masa klicala mu je. “Upravo zbog krize u kojoj se nalazimo krećemo, a zamolit ću i SNS da bude stožer svega toga, krećemo u formiranje pokreta za narod i državu da bismo imali bazu, oslonac da sačuvamo našu zemlju u iduće dvije ili tri godine koje su ključne za budućnost Srbije.”

Za novog čelnika stranke izabran je Miloš Vučević. Vučević je nakon sjednice skupštine SNS-a u Kragujevcu, najavio da će stranka sudjelovati u formiranju Narodnog pokreta za državu.

“SNS je podržao prijedlog dosadašnjeg predsjednika stranke i predsjednika države (Aleksandra Vučića) da sudjelujemo u formiranje Narodnog pokreta i mislim da ćete mnogo konkretnije moći vidjeti krajem lipnja, po tom pitanju“, rekao je Vučević, javlja N1.

Zahvalio je Vučiću na podršci za njegovu kandidaturu za predsjednika SNS-a, navodeći da to nije diskontinuitet već da “otvaraju novo poglavlje u svojoj knjizi“.

“Naša politika se neće menjati. Mi ostajemo stranka koja jest motor razvoja naše države, ali i stranka koja čuva, njeguje tradicionalne vrijednosti srpskog naroda, svih građana Srbije“, rekao je Vučević.

Istaknuo je da će SNS biti najpouzdaniji partner predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.