VUČETIĆ U BORBI ZA ZADAR: Kalmeta i HDZ su potpuno nemoćni – urušili su grad

Gostujući na N1 televiziji Marko Vučetić, bivši saborski zastupnik, koji uz potporu SDP-a i Akcije mladih kreće u bitku za Zadar, pojasnio je i zašto misli da je sada vrijeme za promjene u Zadru.

“Napravio sam jednu varku, igru i trik. U obraćanju građanima Božidara Kalmetu sam nazvao endogenim prebjegom, nemoćnim čovjekom koji je izdao sve unutar HDZ-a. Znao sam da će uslijediti njegova reakcija i da će njegova stranka napisati priopćenje u kojem će me nazvati nekim suprotnim pojmom. Nazvali su me egzogenim prebjegom, a ne znaju da je to promatrač. Promatrač sam neuspjeha HDZ-a na lokalnoj razini, sad taj neuspjeh razotkrivam. Kalmeta i HDZ su potpuno nemoćni, Kalmeta je sad nemoćna figura u HDZ-u”, poručio je Vučetić za N1 i dodao:

“HDZ postoji na razini spomeničke baštine onih koji su urušili grad i nisu ga doveli ni do kakvog uspjeha. Želimo imati grad koji se promatra srcem, u kojemu su pozitivne emocije, grad u kojem ćemo kupiti linearni akcelerator za liječenje onkoloških bolesnika, a ne grad u kojemu ćemo poklanjati milijunske iznose propalim klubovima koji će kupovati Mercedes. Na ovim izborima biramo hoćemo li imati Mercedes ili linearne akceleratore.”

Najavio da će djeci bez odgovarajuće skrbi dodijeliti stanove.

“Dodijelit ću stanove djeci koja nemaju odgovarajuću roditeljsku skrb kad ostaju bez domskog institucionalnog smještaja. Grad Zadar mora biti grad emocija”, poručio je Vučetić.

Komentiraj