VRUĆA REPLIKA: Zašto Ivica Todorić nije u pritvoru, je li on gospodar ove zemlje? – pita Ivan Pernar

ivan pernar, replika

Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, je u svojoj replici postavio pitanje zašto Ivica Todorić nije već u pritvoru i pritom rekao: Da li je to možda zato što ga DORH štiti, jer su sve državne institucije u njegovoj službi jer je on zapravo stvarni gospodar ove zemlje?

Uz snimku replike Miloradu Pupovcu, na Facebooku je Pernar napisao:

[zašto Todorić već nije u pritvoru?]
Sjećam se kada smo bili u ovom Saboru, glasali smo o skidanju imuniteta našem kolegi Sauchi, danas na žalost nije ovdje. Što je bilo? Zbog 500 tisuća kuna je taj čovjek završio na stupu srama, bio je demoniziran i sotoniziran putem svih medija. Sjećam se kad je sa onom torbom hodao niz Gornji Grad, pratile su ga sve kamere i na kraju je završio u Remetincu.
Za 500 tisuća kuna navodne štete koju je on napravio!

Danas mi imamo situaciju da je jedna druga osoba, Ivica Todorić koja čak ni nije saborski zastupnik, niti ne izlazi na izbore izvarao dobavljače za 16 milijardi kuna putem mjenica bez pokrića! Čovjek je davao mjenice u iznosu 16 milijardi i dobavljači su ih uzimali, znao je da se oni neće moći naplatiti i on se smije u dvorcu.

Smije se u Kulmerovim dvorima i gleda ovu raspravu i misli si trla baba lan da joj prođe dan. Smije nam se kako smo glupi, mi se ovdje mučimo zbog kaše koju je on zakuhao.

Zašto na isti način na koji su kolegu Sauchu vodili u pritvor, zašto na isti način gospodin Ivica Todorić koji je izvarao dobavljače za 16 milijardi kuna, napravio je prevaru u gospodarskom poslovanju jer je izdavao mjenice bez pokrića koje se ne mogu naplatiti, zašto njega policija ne vodi? Da li je to možda zato što ga DORH štiti, jer su sve državne institucije u njegovoj službi jer je on zapravo stvarni gospodar ove zemlje?

ZA UMRIJETI OD SMIJEHA: VIDEO: URNEBESNA KOMEDIJA – Alvarez III. sa svojom svitom između Hrvata i “prasića” – pogledajte OVDJE.

VIDEO: BRUTALNO – Ivan Pernar o EU i NATO-u – do sada gotovo milijun pregleda – pogledajte OVDJE.

VIDEO: ZBOG ISTINE: Linićev porez na nekretnine je veleizdaja – vikali su oni koji ga danas uvode – pogledajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/videos/1826721920986916/” bottom=”30″]