VRATIO SE MILJENIK ARMADE: Andrijašević će opet igrati za Rijeku

Franko Andrijašević vraća se u Rijeku. Andrijašević će u Rijeku stići na jednogodišnju posudbu iz belgijskog Genta u čije je redove prešao nakon što je s Rijekom osvojio povijesnu dvostruku titulu.

Andrijašević je te povijesne sezone u Rijeku došao tiho, a postao je jedan od glavnih karika riječke nogometne bajke, igrač kojega su riječki navijači obožavali i kojega i dan danas vole. Slika nakon utakmice protiv Cibalije u kojoj je Rijeka potvrdila naslov, a navijači nose Franka na leđima postala je najprepoznatljivija fotografija riječkog slavlja, podsjećaju na webu kluba s Rujevice.

“Drago mi je da se vraćam u Rijeku. Hvala upravi Rijeke, hvala svima. Nekoliko igrača u klubu poznajem, a ostale ću upoznati. Sigurno da mi je jako drago da se sve riješilo, vraćam se u grad kojeg poznajem i atmosferu u kojoj sam se sjajno osjećao. Drago mi je da ću vidjeti mnoge ljude koje sam upoznao u tom lijepom periodu i naravno navijače koji su mi ostali u lijepom sjećanju. U Rijeci sam doživio puno lijepih trenutaka, osvojio duplu krunu i jednostavno uživao”, poručio je Franko Andrijašević koji je u dresu Rijeke odigrao 32 utakmice postigavši 18 golova, među kojima mnoge ključne.

 

Komentiraj