VOLODIMIR ZELENSKI: Terorističku državu može zaustaviti samo naša pobjeda

Ruske snage napale su nekoliko ukrajinskih gradova. Najmanje četvero ljudi ubijeno je u napadu dronom u kijevskoj regiji. Istodobno, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski posjetio je vojnike na bojišnici kod Bahmuta.

Izvor: Media servis

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski jučerašnji je dan proveo na istoku okupirane Ukrajine. Posjetio je Bahmut, Zaporižje i ostala područja koja su pod stalnim ruskim napadima.

“Mučno je gledati gradove Donbasa, kojima je Rusija donijela strašna stradanja i propast. Gotovo stalna sirena za uzbunu iz sata u sat u Kramatorsku, stalna prijetnja granatiranjem, stalna prijetnja životu…

Baš tu, u Donbasu, u regiji Harkov – gdje god je stiglo rusko zlo, očito je da terorističku državu ne može zaustaviti ništa osim jedne stvari – naše pobjede. I osigurat ćemo je – ukrajinsku pobjedu.”

Zelenski je ponovio kako vjeruje u ukrajinsku pobjedu i poraz terorističke države.

“Rusija će izgubiti ovaj rat. Ne postoji subjekt na svijetu koji to već ne osjeća. Sve ovo svi razumiju. I svaki bi ruski ubojica trebao shvatiti da je uhidbeni nalog najbolja stvar koja mu se može dogoditi.”