VOLODIMIR ZELENSKI: Niti jedna mrlja od ovog zla neće ostati u slobodnoj Ukrajini

U svom redovitom noćnom obraćanju ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski upitio je još jednu motivacijsku poruku podrške svim ukrajincima u borbi protiv ruskih agresora. Zelenski je uvjeren u pozitivan ishod za Ukrajinu.

Izvor: Media servis

“Zato, ne odstupajmo od našeg puta, borimo se, zahvalimo se svima koji nas podržavaju, čuvajmo svoju državu, čuvajmo jedinstvo – kao danas, kao i svakoga dana u ovih šest mjeseci. I nijedan nas neprijatelj neće moći poraziti. Nema tih bombi koje mogu izbrisati slobodu, niti će biti takvih projektila koji mogu slomiti volju naroda koji vjeruje u sebe.”

Također, osvrnuo se i na napad ruskih snaga na vlak na željezničkoj stanici Čaplino.

“Čaplino je danas naša bol. U ovom trenutku ima 22 mrtvih, pet ih je izgorjelo u automobilu, 11-godišnji tinejdžer je poginuo, ruska raketa mu je uništila kuću. Akcije potrage i spašavanja na željezničkom kolodvoru će se nastaviti. Svakako ćemo natjerati okupatore da snose odgovornost za sve što su učinili. I sigurno ćemo istjerati osvajače iz naše zemlje. Ni jedna mrlja od ovog zla neće ostati u našoj slobodnoj Ukrajini. Ići ćemo do pobjede! To će se dogoditi!”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!