VOJKO OBERSNEL: Hasanbegović laže, ili ne čuje – bit će da mu je ona crna kapa pala na uši

vjeko obersnel

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel reagirao je za N1 na izjave tehničkog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, koji je rekao da je Obersnel zlorabio njihov razgovor u četiri oka i da je “jadikovao i kukao o političkom stanju i da je rekao da misli da se SDP i HDZ trebaju ujediniti”.

“Prije svega moram reći da raspušteni Hasanbegović, a ne tehnički ministar bezočno laže, i očito nastavlja svoj obračun s Rijekom. Kao prvo, netočno je da sam s Hasanbegovićem razgovarao u četiri oka, sa mnom je na svim sastancima bio prisutan i pročelnik za kulturu Ivan Šarar. Netočno je da sam razgovarao o velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a. Uostalom, zašto bi o tome razgovarao sa čovjekom zbog kojeg imam grč u želucu, što s njim uopće moram razgovarati”, rekao je Obersnel za N1.

“Točno je da je rekao da vodim računa koga ću birati za intentanta, ukoliko želimo Ministarstvo kao partnera, a što može potvrditi pročelnik Šarar koji je sa mnom bio na sastanku. Očito da je ministar Hasanbegović imao problema sa sluhom, bit će da mu je ona njegova crna kapa pala na uši”, kazao je Obersnel.

O aferi s kapom pročitajte više OVDJE.