VLATKA POKOS OTKRIVA: Zašto sam otišla i tko je moj predsjednik

Vlatka Pokos, naša popularna pjevačica i voditeljica, koja živi u Kanadi, ne propušta komentirati našu političku situaciju.

Uutila je dosta kritika aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, a sada je otkrila i kome će dati svoj glas na predsjedničkim izborima:

“Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajući u isti kos s razno raznim šljamom koji se lijepio za mene.

Dobro je podsjetiti se zašto sam otišla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok čitam mizogine, ljigave, zle, lažljive komentare, pitam se: pa gdje sam to živjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zašto sam otišla.

Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne žele razumjeti, ono što govorim. I zašto. Ipak, članak o meni je najčitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije…

“Ne skrivam, svoj glas ću dati Zoranu Milanoviću. Nije savršen, daleko od toga, ali znamo da nije primitivan. I okusio je vlast, neće poludjeti. Voljela bih da se riješi te ulične retorike, to mu doista ne treba. Svim dobrim i plemenitim ljudima u domovini i posvuda, čestitat ću Božić na lijep način ove godine”.